Ondernemen in een snelle, onzekere, complexe en vage wereld - donderdag 13 december

Wegens omstandigheden is deze bijeenkomst geannuleerd. U kunt zich niet meer aanmelden.


Een stip op de horizon, dat was jarenlang het credo om een duidelijke koers voor je bedrijf uit te stippelen. Maar de huidige wereld verandert continu en wordt daardoor steeds complexer en onzekerder. Dat maakt het opstellen van een strategieplan voor de komende vijf of tien jaar helemaal niet zo eenvoudig. Steeds vaker wordt de term VUGA gebruikt, dat staat voor de termen snel veranderend, onzeker, complex en vaag.

Dirk-Jan de Jeu van MKBTR+ gaat tijdens de Business Ontmoet Business bijeenkomst op donderdag 13 december met zijn presentatie 'Ondernemen in een VUGA wereld' nader in op dit fenomeen en vertelt hoe je als ondernemer koers kan kiezen in deze diffuse wereld. "90% van de ondernemer staat er vaak alleen voor. Toch is het mogelijk om zonder een duidelijke stip op de horizon door middel van innovatie vooruit te komen", aldus De Jeu.


Programma
17.30 Ontvangst
18.00 Welkomstwoord
18.10 Presentatie door Dirk-Jan de Jeu
18.50 Walking diner en gelegenheid tot netwerken
21.00 Einde bijeenkomst

Locatie: Het Maashotel, Veerweg 11 te Broekhuizen

Aanmelden 
Business Ontmoet Business-leden kunnen zichzelf kosteloos inschrijven via bob.noordlimburgbusiness.nl. Bent u geen lid en nog nooit bij een bijeenkomst van Business Ontmoet Business geweest? Meld uzelf dan aan voor deze bijeenkomst om de sfeer te komen proeven. Dit kan door een gratis account aan te maken op bob.noordlimburgbusiness.nl en uzelf in te schrijven voor de betreffende bijeenkomst.

U mag eenmalig vrijblijvend deelnemen. Dit kost u 25 euro. Indien u besluit om lid te worden, dan wordt dit bedrag verrekend met het lidmaatschapsbedrag. Aanmelden voor een lidmaatschap kan via bob-borrel@vanmunstermedia.nl en kost 250 euro per jaar (6 netwerkbijeenkomsten, altijd inclusief diner en welkomstdrankje. Overige drankjes zijn voor eigen rekening).

Vragen
Heeft u vragen mbt Business Ontmoet Business en/of deze bijeenkomst? Neem dan contact met ons op via 024-3501352 of sofie@vanmunstermedia.nl

 
Aanvang vanaf: 17:30

Deelnemers

(10)
Bert Janssen
Bert Janssen Personal Coaching
Daniel Hendriks
Herman van Aalst
Van Aalst Media
Joshua Titaley
Markus Matzkeit
Nederlandse rechtshulp in Duitsland
Nabila Youcef-Ettoumi
Kasteeltuinen Arcen B.V.
Sindy Yuen
Van Munster Media
Sofie Fest
Van Munster Media
Sten Bos
Suez Venlo
Stephan Diederen

Media van dit agenda item