BOB-Borrel 16 December 2013

Geslaagde EindejaarsBOB in Theater de Maaspoort

Na reeds vier succesvolle BOB-Borrel was het op 16 december tijd voor de laatste BOB-Borrel van 2013. Theater de Maaspoort liet zich van zijn beste kant zien en verraste de gasten met een rondleiding en een culinair buffet.

Na de ontvangst in de foyer van de Frans Boermanszaal opende BOB-organisator Danny Toonen de avond met een welkomstwoord. Ondertussen kregen de gasten een amuse van Ria Joosten Catering & evenementen aangereikt in de vorm van een bospaddenstoelensoepje, waarna zij werden uitgenodigd voor een rondleiding door het theater. Bij terugkomst werd Peter Vossen van Vossen Chocoladenwerken uit Someren persoonlijk bedankt voor het vervaardigen van de eindejaarsgroet van Noord-Limburg Business, waarvoor hij een chocolade miniatuurmagazine had vervaardigd. Uiteraard vonden de gasten dit en meer terug in de rijkgevulde goodybag die aan het einde van de avond werd uitgereikt.

Alvorens aan het overheerlijke buffet mocht worden begonnen, werden de deelnemers door middel van corresponderende nummers willekeurig aan elkaar gekoppeld. De opdracht was om te vertellen en te onthouden waar elkaars culinaire voorkeuren naar uitgingen, om vervolgens voor de gesprekspartner een bordje op te scheppen. Dit zorgde voor een goede manier van kennismaken zonder meteen op elkaars business over te gaan. De rest van de avond kreeg men uitgebreid de gelegenheid om alle aanwezigen te leren kennen, waarna iedereen tevreden, met goodybag, huiswaarts keerde.

Danny Toonen hoopt het succes van de borrels in 2013 in 2014 ruimschoots te kunnen evenaren. “Ik heet iedere ondernemer in de regio Noord-Limburg van harte welkom om gratis en vrijblijvend een BOB-borrel te komen bezoeken. Want het succes dat we tot nu toe voor de aanwezige ondernemers hebben weten te realiseren, is natuurlijk aan alle bedrijven in Noord-Limburg gegund!”

 
Aanvang vanaf: 17:00

Locatie details

Theater De Maaspoort
Oude Markt 30
venlo
Bekijk bedrijfsprofiel

Deelnemers

(26)
Aysun Mahubessy
Van Munster Media
Claire van Oijen
Meulenkamp advocaten
Danny Toonen
Van Munster Media
Geert van Kreij
T.A.S. Venray
Hery Poels
Poels Makelaars
Ingrid van der Linden
Willibrordhaeghe
Jan Loonen
Gemeente Venray
Job Ebisch
Meulenkamp advocaten
Joost van Deelen
Ruhl Haegens Molenaar
Judith Hendriks
Niens Horeca
Kim van Gorp
Holland Casino Venlo
Marc Hurkens
Marcand
Marcel Urselmann
KOENEN EN CO CONTROLE B.V.
Menno Koetsruiter
AutoArena Groep
Rene van den Borst
Suc6! Recruitment BV
Rik Laurs
VVV Venlo
Robert Hoelen
Evenementenhal Venray
Ron Coenen
Trias B.V.
Sofie Fest
Van Munster Media
Stanley der Meer
InZichtadvies
Tamara Thijssen
Toverland Events
Thijs Truijen
Fleximo B.V.
Twan Vullings
DTP Brandbeveiliging
Wim van Wanrooij
Smeets Autogroep Ittervoort
Yvonne Niens
Niens Horeca

Media van dit agenda item