Netwerken tijdens de Maasvallei Expo

Wegens ziekte van de spreker is de BOB-presentatie helaas afgelast. U bent uiteraard nog steeds van harte welkom op de beurs en in stand nummer 81!Dit jaar gaat de regionale beurs Ondernemers Vakdagen door onder een nieuwe naam: Maasvallei Expo. Deze beurs vindt plaats op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 november en donderdag 2 november in de Evenementenhal Venray.

Als vaste mediapartner van de Maasvallei Expo mag Noord-Limburg Business natuurlijk niet ontbreken! Op donderdag 2 november organiseren we bovendien een Business Ontmoet Business bijeenkomst op de beursvloer. Freddie de Vries, vennoot bij Rühl Haegens Molenaar, zal tijdens zijn presentatie een kijkje achter de schermen bieden van de Venrayse Singelloop, het jaarlijkse loopevenement dat in Venray plaatsvindt.

Diner
Voorafgaand aan onze presenatie kunnen BOB-leden en mensen die zich hebben aangemeld via bob.noordlimburgbusiness.nl dineren in het restaurant van Evenementenhal Venray. Hiervoor kunt u vanaf 16.00 een dinerbon ophalen bij de stand van Noord-Limburg Business. U vindt ons op stand nr 81.

Programma (onder voorbehoud)

17.00-18.00 gelegenheid om te dineren in het restaurant van Evenementenhal Venray
18.15-19.00 presentatie in Theatertent 2
19.00-21.00 gelegenheid om de Maasvallei Expo Beurs te bezoekenAanmelden

Aanmelden voor deze Business Ontmoet Business-bijeenkomst kan via bob.noordlimburgbusiness.nl. Indien u nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest, dient u zich eerst kosteloos in te schrijven. Daarna kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst op 2 november.

Gratis ticket Maasvallei Expo

Let op: om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn dient u bij de entree van de beurs een ticket voor de Maasvallei Expo te overhandigen. Gratis tickets voor donderdag 2 november kunt u bestellen via www.maasvallei.net/event/maasvallei-expo-2/

Meer informatie over Maasvallei Expo: www.maasvallei.net/maasvallei-expo


  
Aanvang vanaf: 17:30

Deelnemers

(17)
Anouk Hendrikx Afonso
maatwerk HRM
Aysun Mahubessy
Van Munster Media
Laura Bosma
Kasteeltuinen Arcen
Linda van der Aa
SPLENDID Salarisdiensten
Maikel Martens
2Twitit
Marie-Jose Korsten
Feel Good Experience
Markus Matzkeit
Nederlandse rechtshulp in Duitsland
Michael Van Munster
Van Munster Media
Michèle Spijkers
Peter van Hussen
Adviesvisie
Sindy Yuen
Van Munster Media
Sofie Fest
Van Munster Media
Sten Bos
Suez Venlo
Tim Erkens
Pronettixs
Veronique Schmitz
Theater De Maaspoort
Wendy Kersten
o2 Factoring
Wilma Juneman
Jadmin.nl BV

Media van dit agenda item